Published On: 29 Maj, 2016

ÇFARË PO NDODHË ME OPOZITARIZMIN INTELEKTUAL KOSOVAR?

Fadil Maloku 

1.Opozitarizmi intelektual në Kosovë, duket që edhe për një kohë të gjatë do mbetet një deficit i madhë…!
2. Ai ende, me gjithë dijen e akumuluar, fuqinë argumentuese për proceset dhe rrjedhat (e gabuara) të vendit po heshtë, po pret, po heziton…, pra mrizon!
3.Duket se Ai po vuan edhe më tej, nga sindroma e servilitetit të habitshëm (që e trashëgoi nga komunizmi), konformizmi taktik (duke e “blerë” blanko këmishën e palaços oborrtar, të tranzicionit!), dhe sidomos nga kompleksi i inferioritetit që ia amputuan me lehtësi disa politikanë të “fuqishëm” mat(erialista)rapaza të pseudodemokracisë!!!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...