Published On: 19 Shkurt, 2016

Çfarë plani më të rëndësishëm kishte sot Adem Grabovci, pse nuk ishte në Kuvend?

Shefi i grupit parlamentar të PDK-së Adem Grabovci nuk ka qenë sot fare në seancë. Zëri i tij ka munguar në seancë por edhe gjatë votimeve për anëtar të Këshillit Gjyqësor të Kosovës si dhe për anëtarë të Bordit të RTK-së.

Në njërën nga seancat gjatë verës Grabovci ishte mjaft i zellshëm. Ai madje i orientonte deputetët se për kënd duhet të votojnë./KosovaPress

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...