Published On: 5 Prill, 2016

Çfarë personaliteti keni? Jua tregon gishti i vogël…

Gishtërinjtë tanë dallojnë nga personi në person, jo vetëm në gjatësinë dhe formën, por edhe në seksionet e tyre.

Ka disa teori që thonë se, gishtërinjtë tanë tregojnë shumë për personalitetin e njeriut.

Në fakt, disa besojnë që veçanërisht gishti i vogël zbulon shumë rreth karakterit dhe personalitetit tuaj.

*Seksioni i parë më i gjatë

Nëse ky seksion në gishtin tuaj është më i gjatë, atëherë kjo do të thotë se jeni tërheqës dhe keni aftësi të mrekullueshme komunikimi.

*Seksioni i dytë më i gjati

Njerëz që kanë seksionin e dytë më të gjatë nga tre seksionet, ndjenjë nevojën që t’i ndihmojnë të tjerët dhe të kujdesen për ta. Gjithashtu ata janë edhe më të vendosur se të tjerët. Zakonisht, doktorët i përkasin këtij grupi.

*Seksioni i tretë

Njerëzit me këtë tip të seksionit të gishtit të vogël janë të sinqertë dhe gjithmonë e thonë të vërtetën. Ata gjithashtu kanë aftësi të mira verbale dhe shoqërore.

*Të gjitha seksionet e shkurtra

Njerëzit që i përkasin këtij grupi nuk janë shumë të famshëm mes njerëzve. Ata zakonisht janë nervoz dhe të dobët.

*Seksioni qendror

Nëse seksioni qendror në gishtin tuaj të vogël është më i shkurtër, kjo do të thotë se jeni kokëfortë dhe përtac. Juve gjithashtu nuk ju pëlqejnë ndryshimet.

*Seksioni i tretë më i shkurtër

Nëse seksioni i tretë i gishti tuaj të vogël është i shkurtë, ju besoni shumë. Prandaj, nëse e keni këtë seksion më të shkurtër, gjithmonë mbajeni në mend që njerëzit shumë lehtë mund të të manipulojnë./Telegrafi/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...