Published On: 31 Gusht, 2016

Çfarë nuk patë dje në Parlament, Meta gris letrën para Ramës, Berisha… (FOTO)

Seanca e djeshme parlamentare ishte parashikuar të vazhdonte pafundësisht, por largimi i PD-së e qetësoi maxhorancën e cila pa zhurmë e miratoi ligjin e vettingut.

Fotot e mëposhtme tregojnë disa moment të cilat nuk janë kapur nga kamerat ku personazhe kryesorë janë të njëjtët, Berisha, Rama, Meta dhe…Topalli.

Deputeti i PD, Sali Berisha dhe Kryetari i PDIU, Vangjel Dule, gjate nje seance parlamentare ne perfundim te se ciles eshte votuar vetem me votat e mazhorances ligjin e "vettingut" per perzgjedhjen e prokuroreve dhe gjyqtareve, me 88 vota pro dhe 1 abstenim ndersa opozita e ka braktisur sallen pak momente para votimit./r/n/r/nDP lawmakers Sali Berisha and Vangjel Dule during a parliamentary session, where is voted only from the majority lawmakers the law of vetting for the selection of prosecutors and judges, with 88 votes in favor and 1 abstention while the opposition has abandoned the hall a few moments before the vote
Deputeti i PD, Sali Berisha dhe Kryetari i PDIU, Vangjel Dule, gjate nje seance parlamentare ne perfundim te se ciles eshte votuar vetem me votat e mazhorances ligjin e “vettingut” per perzgjedhjen e prokuroreve dhe gjyqtareve, me 88 vota pro dhe 1 abstenim ndersa opozita e ka braktisur sallen pak momente para votimit./r/n/r/nDP lawmakers Sali Berisha and Vangjel Dule during a parliamentary session, where is voted only from the majority lawmakers the law of vetting for the selection of prosecutors and judges, with 88 votes in favor and 1 abstention while the opposition has abandoned the hall a few moments before the vote
Deputeti i PD, Sali Berisha, Kryeministri Edi Rama dhe ministra te kabinetit te tij, gjate nje seance parlamentare ne perfundim te se ciles eshte votuar vetem me votat e mazhorances ligjin e "vettingut" per perzgjedhjen e prokuroreve dhe gjyqtareve, me 88 vota pro dhe 1 abstenim ndersa opozita e ka braktisur sallen pak momente para votimit./r/n/r/nDP lawmakers Sali Berisha, PM Edi Rama and ministers of his cabinet during a parliamentary session, where is voted only from the majority lawmakers the law of vetting for the selection of prosecutors and judges, with 88 votes in favor and 1 abstention while the opposition has abandoned the hall a few moments before the vote
Deputeti i PD, Sali Berisha, Kryeministri Edi Rama dhe ministra te kabinetit te tij, gjate nje seance parlamentare ne perfundim te se ciles eshte votuar vetem me votat e mazhorances ligjin e “vettingut” per perzgjedhjen e prokuroreve dhe gjyqtareve, me 88 vota pro dhe 1 abstenim ndersa opozita e ka braktisur sallen pak momente para votimit./r/n/r/nDP lawmakers Sali Berisha, PM Edi Rama and ministers of his cabinet during a parliamentary session, where is voted only from the majority lawmakers the law of vetting for the selection of prosecutors and judges, with 88 votes in favor and 1 abstention while the opposition has abandoned the hall a few moments before the vote

3

Kryeministri, Edi Rama dhe Kryetari i Parlamentit, Ilir Meta, gjate nje seance parlamentare ne perfundim te se ciles eshte votuar vetem me votat e mazhorances ligjin e "vettingut" per perzgjedhjen e prokuroreve dhe gjyqtareve, me 88 vota pro dhe 1 abstenim ndersa opozita e ka braktisur sallen pak momente para votimit./r/n/r/nAlbanian Prime Minister Edi Rama and Parliament Speaker Ilir Meta, during a parliamentary session, where is voted only from the majority lawmakers the law of vetting for the selection of prosecutors and judges, with 88 votes in favor and 1 abstention while the opposition has abandoned the hall a few moments before the vote.
Kryeministri, Edi Rama dhe Kryetari i Parlamentit, Ilir Meta, gjate nje seance parlamentare ne perfundim te se ciles eshte votuar vetem me votat e mazhorances ligjin e “vettingut” per perzgjedhjen e prokuroreve dhe gjyqtareve, me 88 vota pro dhe 1 abstenim ndersa opozita e ka braktisur sallen pak momente para votimit./r/n/r/nAlbanian Prime Minister Edi Rama and Parliament Speaker Ilir Meta, during a parliamentary session, where is voted only from the majority lawmakers the law of vetting for the selection of prosecutors and judges, with 88 votes in favor and 1 abstention while the opposition has abandoned the hall a few moments before the vote.
Deputeti i PS, Sadri Abazi, gjate nje seance parlamentare ne perfundim te se ciles eshte votuar vetem me votat e mazhorances ligjin e "vettingut" per perzgjedhjen e prokuroreve dhe gjyqtareve, me 88 vota pro dhe 1 abstenim ndersa opozita e ka braktisur sallen pak momente para votimit./r/n/r/nSP lawmaker Sadri Abazi during a parliamentary session, where is voted only from the majority lawmakers the law of vetting for the selection of prosecutors and judges, with 88 votes in favor and 1 abstention while the opposition has abandoned the hall a few moments before the vote
Deputeti i PS, Sadri Abazi, gjate nje seance parlamentare ne perfundim te se ciles eshte votuar vetem me votat e mazhorances ligjin e “vettingut” per perzgjedhjen e prokuroreve dhe gjyqtareve, me 88 vota pro dhe 1 abstenim ndersa opozita e ka braktisur sallen pak momente para votimit./r/n/r/nSP lawmaker Sadri Abazi during a parliamentary session, where is voted only from the majority lawmakers the law of vetting for the selection of prosecutors and judges, with 88 votes in favor and 1 abstention while the opposition has abandoned the hall a few moments before the vote
Deputetet e PD, Jozefina Topalli dhe Genc Rruli, gjate nje seance parlamentare ne perfundim te se ciles eshte votuar vetem me votat e mazhorances ligjin e "vettingut" per perzgjedhjen e prokuroreve dhe gjyqtareve, me 88 vota pro dhe 1 abstenim ndersa opozita e ka braktisur sallen pak momente para votimit. /r/n/r/nDP lawmakers Jozefina Topalli and Genc Rruli, during a parliamentary session, where is voted only from the majority lawmakers the law of vetting for the selection of prosecutors and judges, with 88 votes in favor and 1 abstention while the opposition has abandoned the hall a few moments before the vote.
Deputetet e PD, Jozefina Topalli dhe Genc Rruli, gjate nje seance parlamentare ne perfundim te se ciles eshte votuar vetem me votat e mazhorances ligjin e “vettingut” per perzgjedhjen e prokuroreve dhe gjyqtareve, me 88 vota pro dhe 1 abstenim ndersa opozita e ka braktisur sallen pak momente para votimit. /r/n/r/nDP lawmakers Jozefina Topalli and Genc Rruli, during a parliamentary session, where is voted only from the majority lawmakers the law of vetting for the selection of prosecutors and judges, with 88 votes in favor and 1 abstention while the opposition has abandoned the hall a few moments before the vote.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...