Published On: 10 Maj, 2016

Çfarë ndodh brenda trupit të njeriut gjatë seksit? (Foto)

Faza e parë: Eksitimi

Fillimisht ndodhin ndryshime fizike, për mashkullin penisi dhe ndoshta thimthat fillojnë të erektohen, ndërsa te gruaja, vagjina fillon të zgjatet dhe lubrifikohet.

Veç kësaj, për të dy gjinitë ritmi i zemrës, shtypja e gjakut dhe frymëmarrje përshpejtohen.

Faza e dytë: “Rrafshnalta”

Ndryshimet fizike vazhdojnë të ndodhin.

Dy partnerët përjetojnë frymëmarrje të rëndë, puls të ngritur dhe spazma në muskuj.

Gjithashtu, ndryshime do të ndodhin edhe në ngjyrën e buzëve vagjinale të femrës, ndërsa te meshkujt testikujt do të ngrihen kur penisi i tij është plotësisht i erektuar.

Faza e tretë: Orgazma

Nga katër fazat, kjo është më e shkurtra.

Mashkulli ejakulon dhe vagjina e femrës dhe mitra tensionohen.

Vlen të ceket se femrat zakonisht nuk e arrijnë orgazmën po aq shpejt sa meshkujt.

Faza e katërt: Rikthimi

Faza e katërt parasheh prapë ndryshimin fizik, ku në fakt gjërat kthehen në gjendjen normale, siç ishin para seksit dhe paralojës.largea-cift-shtrat1451311097_1462793212-8912209

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...