Published On: 8 Korrik, 2016

Çfarë kombi jemi, kur liderët harruan liderin historik Ukshin Hoti!


Agim Vuniqi

Ukshin Hoti edhe pas 17 viteve pas mbarimit te luftes eshte ne listen e te pagjetureve, asnje reagim serioz i intelektualeve “akademike” asnje leter te adresuar institucioneve kulturore, shkencore, duke perfshire Harvard ku ai eshte ngritur intelektualisht dhe eshte intelektuali i vetem shqiptar qe u pozicionua drejt ne favor te ceshtjes se drejte kombetare, si bartes i nje institucioni te rendesishem te diplomacise, ai edhepse sekretar i Sekretariatit per Marredhenie me Boten e jashtme i KSAK u deklarua i pari, ne favor te Republikes se Kosoves me 1981…, sot ende nuk dihet per fatin e tij, çfare njerezish jemi dhe çfare kombi, kur lideret e po ketij kombi harruan liderin historik Ukshin Hotin!

 
Displaying 2 Comments
Have Your Say
 1. Isak bunjaku thotë:

  Nuk ja nin kesaj qeverije per lider patriotik, siq ishte Baci Uke, sepse ai nuk ishte i’kurruptuar, nuk ishte tradhetar. Por ishte patriot i vertet kurse 70% qeveritare te kosoves i’takojn llom takomit. Shumica e qeveris së Kosoves i’plocon kushtet tjen antar ne këtë parti!
  Si dimbol i partis llom takom, eshtë shporta e Mbeturinave, ( kont berllogut) me nderime Isak bunjaku!

  Përgjigjiuni
  Pelqej(5) Nuk Pelqej(0)
 2. Isak bunjaku thotë:

  Nuk ja nin kesaj qeverije per lider patriotik, siq ishte Baci Uke, sepse ai nuk ishte i’kurruptuar, nuk ishte tradhetar. Por ishte patriot i vertet kurse 70% qeveritare te kosoves i’takojn llom takomit. Shumica e qeveris së Kosoves i’plocon kushtet tjen antar ne këtë parti!
  Si dimbol i partis llom takom, eshtë shporta e Mbeturinave, ( kont berllogut) me nderime Isak bunjaku!

  Përgjigjiuni
  Pelqej(3) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...