Published On: 5 Janar, 2016
Bota |

Çfarë dimë për sulmet në Këln?

Viti i Ri për gratë që ishin afër stacionit të trenit në Köln ishte i rrezikshëm, pasi ato seksualisht u ngacmuan dhe u vodhën….

Policia në Këln pranoi deri tani 90 ankesa nga gratë që kishin rastis të ishin afër Katedrales e deri tek stacioni qendror në Këln.

Sulmuesit përpos ngacmimit seksual kanë kryer edhe vjedhje të çantave, telefona mobil dhe kuleta të grave të dhunuara.

1000 të rinj me origjinë nga lindja u mblodhën në Këln pran stacionit kryesor të trenit….

Për komandantin e Policisë Wolfgang Albers dhuna nuk ka vend në Këln, ndërsa format e organizuara dhe të shëmtuara si përdhunim i grave, të cilat rastësisht kalonin andej në natën e Vitit të Ri në qytet, nuk do të lejohen.

Të gjithë mund ta ndihmoni Komisariatin kriminal duke telefonuar 0221/229-0, ose me e-mail: koeln@polizei.nrë.de.

Kush janë autorët e krimit???

Dëshmitarët kishin përshkruar pamjen e autorëve si “Afrikano Verior”. “Nuk ka asnjë dëshmi të autorëve” deri tani thekson Policia. Megjithatë, për këta njerëz nuk kishte njohuri Policia. “Ne tani kemi një mister dhe duhet filluar nga zeroja”, tha komandanti i Policisë.

Nga e shtuna deri të dielën policia ka arrestuar në afërsi të stacionit të trenit në Këln pesë burrat që ngacmuan gratë dhe udhëtarët të cilët u grabitën. Nëse ata kanë diçka të përbashkët me ngacmimet në prag të Vitit të Ri, është ende e paqartë, sipas hetuesve.

Kryetarja Henriette Reker tha se numri i autorëve është i paqartë. Policia thanë se 1.000 njerëz të ndryshëm ishin intervistuar në stacionin e Këlnit.

Kjo nuk do të thotë se të gjithë janë të përfshirë në këtë veprim kriminal. Se autorët e dyshuar janë në mesin e tyre, është e sigurtë, dhe kjo do të verifikohet nga shumë dëshmitarë….

Në disa telefona celular dhe video janë shumë dëshmi për ngjarjet në natën e Vitit të Ri, të cilat do të ndihmojnë për të kapur autoret e këtij krimi…/ Përgatitit: Mark Baftija

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...