Published On: 6 Korrik, 2017

Çfarë dëshirojnë të dëshmojnë “gjenitë” e “kombit” kosovar, përveç mashtrimit, hipokrizisë…!?

Shkruan: Dr.Fadil Maloku

Ju që po pretendoni të bëni shtet, duhet ta dini se; Kombi është çështje fakti, e jo zgjidhjeje, apo dëshire!

1. Ndërkohë që Kushtetuta amerikane ka mbetur ashtu, pa i levizur asnjë presje, disa matrapaza e “gjeni” tanë social, duan të ndërtojnë një “komb të ri” (!) në Kosovë! Dhe atë mbi një Kushtetutê që ua kanë shkruar të tjerët, duke ua imponuar me zor!?

2. Sipas Deklaratës së Hagës… Këshillit të Europës, çështja e përkatësisë kombëtare, definohet me precizitet të “briskut dhe logjikës së kirurgut! Aty, KOMBI njihet, lexohet, (nën)kuptohet dhe interpretohet, decidivisht si; “çështje FAKTI, e jo ZGJIDHJEJE”!!!

3. Atëherë, ma thuani; se çfarë dëshirojnë të dëshmojnë këta “gjenitë” e “kombit” kosovar, përveç; hutisë, konfuzionit, mashtrimit, naivitetit, e hipokrizisë!? / Shqiptari.eu

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...