Published On: 28 Maj, 2017

Çfarë befasish mund të ketë në zgjedhjet e 11 qershorit? (Video)

“Trilleri i 11 qershorit”, në këtë dokumentar, Zona Express fokusohet në zgjedhjet e parakohshme të 11 qershorit, koalicionet, prognozat dhe befasitë që mund të sjell ky proces.

Ajo që ndodhi deri pak para mesnatës mes 16 dhe 17 majit, është mbështetur në tërësi në llogaritje të bëra nga rezultati i zgjedhjeve të përgjithshme të qershorit të vitit 2014.

Finsik Halimi, një nga ekspertët më të njohur të Kosovës për hulumtimin e opinionit, thotë se arsyeja për ndërtimin e koalicioneve të mëdha para zgjedhjeve janë edhe hulumtimet e fundit që kanë tronditur nga brenda partitë politike.

A mund të ketë befasi në zgjedhjet e 11 qershorit? Dëgjojeni se çfarë thotë ai:

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...