Published On: 23 Prill, 2017

Celularët shkaktojnë tumor?

Një burrë ka fituar pagë mujore nga sigurimi shëndetësor, pasi një gjykatë gjeti se tumori i tij në tru ishte shkaktuar nga celulari i kompanisë në të cilën ai punonte.
Roberto Romeos i ishte dhënë një celular nga Telecom Italia, të cilin ai e përdori tri orë në ditë për 15 vjet në punë.

Me kalimin e kohës, ai zhvilloi një tumor jo-kanceroz në tru dhe humbi dëgjimin në njërin vesh, transmeton Gazeta Express.

Të enjten doli se një gjykatë në qytetin e Ivrea-s ishte në anën e Romeo-s, duke urdhëruar gjigantin e rrjetit të celularëve që ta pagujë atë 7,000 euro në vit.

4 ditë më parëPa Koment: Ja çfarë bëjnë deputetët kosovarë në Uashington!!!

Ky është vendimi i parë gjyqësor në botë që njeh “lidhjen” mes përdorimit të celularit dhe zhvillimit të tumorit në tru.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...