Maqedonia

Çavkovi pëson infarkt. Dërgohet me urgjencë në Klinikat e Shkupit!

Lexuesit e një portali maqedonas, nga personeli i spitalit të Strumicës sapo kanë informuar se sot në mëngjes me ambulancë në spital është sjellur ish-drejtori i Byrosë për Siguri Publike, Mitko Çavkov i cili ka pësuar goditje në zemër, përcjell TetovaSot.
Mësohet se ai është transferuar pastaj në Klinikën në Shkup.
Nga Klinika Kardiologjike në Shkup mësohet se ai u pranua sot dhe se ndaj tij është kryer operacion, dhe se i është vendosur stenta në arterien e zemrës.
Ky informacion ende nuk është verifikuar nga burime zyrtare.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *