Published On: 30 Shtator, 2016

Çavkovi i nxorri në terren njësitë speciale, për çka bëhet fjalë (Foto)

Përfaqësuesit e Njësisë së shpërndarjes së shpejtë në suaza të aftësimit realizuan një ushtrim taktik me tre skenare të ndryshme për menaxhimin me kërcënimet terroriste në mal, transmeton TetovaSot.

Njësia gjatë kohës së aftësimit është vizituar nga drejtori i Byrosë për siguri publike, Mitko Cavkov.

Aftësimi që ka zgjatur 7 ditë, mbahet njëherë në vit me qëllim vendosjen e njohurive të reja dhe rinovimin e njohurive aktuale të EBR-së.

1aebr-vezba1-640x480ebr-vezba3-640x480ebr-vezba4-640x479ebr-vezba5-640x480ebr-vezba6-640x479ebr-vezba7-640x480ebr-vezba8-640x480ebr-vezba9-640x480ebr-vezba-640x480

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...