Published On: 28 Shtator, 2016

Burrat mendojnë për “treshe”, gratë për romancë

Burrat mendojnë mesatarisht të paktën 19 herë në ditë për seksin ndërsa një femre kjo i kalon në mendje të pakten 10 herë. Të bësh seks treshe është ajo që fantazojnë më shumë femrat dhe meshkujt dhe kjo konisderohet si fantazia më e shpeshtë por mes tyre ka edhe nga ato që konsiderohen të rralla.

Femrat janë ato që fantazojnë për seksin në një vend romantik, ndërsa meshkujt mendojnë për seksin oral apo të bëjnë seks me dy partnere njëkohesisht. Fantazitë seksuale të femrave orientohen me shume nga emocionet.

Ato jane te prirura te mendojnë për dikë që kanë një ndjenjë simpatie apo një njohje sado të vogël. Ndryshe nga meshkujt të cilët priren të fantazojnë edhe për femrat të cilat nuk i njohin apo nuk kanë asnjë lidhje emocionale. Burrat ndryshe nga femrat kanë një tendencë për ti bërë realitet fantazitë e tyre.

Fantazitë seksuale shpesh lidhen edhe me momentet që është duke kaluar një marrëdhënie. Por faktet tregojnë se ato asnjëherë nuk mungojnë. Ato jo gjithmonë janë të lidhura më tendencën për të parë apo fantazuar partnerë të tjerë, pasi ne shumë rastë jane vetë partnerët që fantazojnë njëri-tjetrin. OPINION.AL

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...