Published On: 11 Nëntor, 2016

Burgjet e Kosovës – vendi ku rekrutohen vrasësit dhe fundamentalistët fetar

 

Naim Miftari
– Burgjet e Kosovës (fabrik prodhimi), vendi ku rekrutohen dhe forcohen vrasësit dhe fundamentalistët fetar…

– E shikova pak më herët një insert i dhënë nga Baton Haxhiu (dikur postieri i Ivica Stanishiqit kreut të UDB-së, dikur se tani ndoshta është bërë edhe patriot shqiptar) dhe gazeta e “pamvarne” Ekspres, dha inserte nga burgu i Prizrenit kur vdes Astrit Dehari. Tani kam edhe më shumë dyshime edhe pse këto paraqitje e medias së pa “varur” tenton kinse ti qartësoj gjërat dhe aludon në vetëvrasje….

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...