Published On: 12 Gusht, 2016

Bulliqi i kundërvihet Veselit, po shtrembëron të vërtetën

 

Shpejtim Bulliqi

Veseli unë kam vetëm një pyetje publike për ju: “Cilat janë ato harta topografike 1:25.000, kush i ka prodhuar dhe nga cili botues janë ato në të cilat Komisioni i juaj e ka shenjuar kufirin e ri”.

Ndërsa, opinionit publik i bëjmë me dije se është shenjuar në po këto harta topografike të prodhuara nga Instituti Gjeografik Ushtarak i ish Jugosllavisë.

Andaj kjo që thuani është pa ndonje mbështetje sepse këtyre ju ka besuar edhe vetë komisioni i juaj!

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. basridemiri thotë:

    Z.Kryetar, kur janë faktet duhet pasur kujdesë.Ndërsa, Ndërsa, Isa Mustafa, kryeminister sot tha: “Ata që thirren në rugovizëm ,të kenë besim në SHBA”.Ky është një cinizm i Isa Mustafës, itrazhiguar nga kumunizmi.SHBA-të kanë kanë kërkuar publikisht që të bëhet kallzimi penal për individet që kanë bërë krime,kjo nuk po ndodh.SHBA-të kanë kërkuar publikisht që të ndalet korrupcioni, kjo nuk po ndodh. SHBA-të kanë kërkuar të arrestohen hajnat, kjo nuk po ndodh.Kjo, është përgjegjësi e jote dhe ministrave tu. Pra, ti z. Kryeministër nuk po i zbaton kërkesat e SHBA-ve.Klimën politike për mos ecje përpara po e krijon ti dhe Hashim Thaçi, kryetar i Republikës së Kosovës. Këtë Kryeministër po e bëni për tu shmangur nga përgjegjesia e juaj që keni. Rugovistat po kërkojnë transparencë.

    Përgjigjiuni
    Pelqej(1) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...