Published On: 27 Maj, 2017

Bukuroshet e cilit Koalicion do të fitojnë!

Partitë politike, siç duket në zgjedhjet e 11 qershorit i kanë dhënë mjaft rëndësi edhe paraqitjes fizike të kandidatëve, në veçanti atyre femra.

Në koalicionin LDK- AKR shquhen Mirjeta Kalludra, Nr. 42, edhe ish deputete, pastaj Besa Zogaj me nr 45, por edhe Fitore Geci nr.99, befasia e kësaj fushate.

Ndërsa, në koalicionin PAN edhe kësaj radhe bukuria dominohet nga ish deputetja Blerta Deliu Kodra me nr.33. Por, nuk duhet harruar as përpjekjet e jashtëzakonshme për ta ndryshuar pamjen e saj deputetja seniore, Ganimete Musliu e PDK-se. (B.A.) SHQIPTARI.eu

Mirjeta Kalludra – LDK

Related image

Fitore Geci nr.99

Besa Zogaj

Fotografia e Besa Zogaj

Blerta Deliu

Image result for blerta deliu

Diellza Hoti – AAK

Image result for diellza hoti

Ganimete Musliu

Image result for ganimete musliu

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...