Published On: 19 Qershor, 2017

Bujar Bukoshi e formoi PReK-un, me qëllim ta ndante LDK-në me përkrahje të Xhavit Halitit

 

 Nga relacion sekret i KFOR-it amerikan dhe NATO-s

Xhavit Haliti ka shprehur përkrahjen për Bujar Bukoshin në nismën e tij për formimin e partisë së re, PreK. Bukoshi dhe Haliti e njohin njëri tjetrin mirë, dhe që të dy ishin të përfshirë në mbledhjen e fondeve nga diaspora me qëllim të shtrirjes së aktiviteteve në Kosovë (përfshirë UÇK-në). Ata nuk janë parë që ta luftojnë njëri tjetrin, me ndonjë përjashtim, por kishin disa bashkëpunime. Për më tepër, Haliti ka shprehur përkrahjen për formimin e PreK-ut me shpresën se kjo parti do t’ia merrte një pjesë të votave LDK-së. SHQIPTARI.eu

 

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...