Published On: 18 Janar, 2016

“Brekët e hekurit” diçka mesjetare? Ja ç’ndodhi në Itali!

Rripi i paprekshmërisë tingëllon sikur i përket Mesjetës, por këtë javë një grua italiane u detyrua të marrte në telefon zjarrfikësit lokalë pasi kishte kyçur brekët e hekurta.

Gruaja me moshë mesatare, e cila ka mbetur anonime për arsye privatësie, kishte humbur çelësat dhe u detyrua që të thërriste zjarrfikësit që ta çlironin.

Nisi një hetim nëse ajo kishte qenë e detyruar që ta vendoste rripi por doli se  e kishte bërë një gjë të tillë për të parandaluar që të mund të kishte marrëdhënie seksuale.

Në librin e tij të vitit 1969 Çdo gjë që dëshironit të dini për seksin, Dr David Rubeni, një mjek dhe kirurg, i përshkroi rripat e paprekshmërisë si një “bikini të blinduar” me “një vrimë në mes për të lejuar urinim dhe dhëmbëza hekuri midis vaginës dhe tundimit.”

Ideja, tha ai, ishte që njerëzit mesjetarë mund t’i bllokonin gratë e tyre kur shkonin në luftë – shpesh për disa vjet – me sigurinë de gratë e tyre nuk mund të kishin marrëdhënie seksuale me dikë tjetër.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...