Published On: 21 Prill, 2016

Botimpex në Panairin e Librit e të Shtypit të Gjenevës

 
Nga data 27 prill deri me 1 maj 2016, në PALEXPO të Gjenevës, do të mbahet Panairi i Librit dhe i Shtypit. Në këtë panair, nga Shqipëria, do të marrë pjesë me stendë Botimpex, agjenci e eksport-importit të botimeve.

Botimpex do të ekspozojë libra të ndryshëm, letrarë, historikë, gjuhësorë, kulturorë, fjalorë e metoda të mësimit të gjuhëve, libra për fëmije, libra njohës për Shqipërinë, libra shkollorë, etj. Ato janë përgjithësisht libra të rinj e të pëlqyer, të autorëve  nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, arbëreshët e Italisë, si dhe nga treva të tjera shqiptare dhe bota. Do të paraqiten libra të shkrimtarit të shquar Ismail Kadare, të Dritëro Agollit, Luan Omarit, Kristo Frashërit, Françesko Altimarit, Mateo Mandës, Arben Putos, Ibrahim Rugovës, Prof Jean-Philippe Assal e Prof. Alain Golay, Fatos Kongolit, Rexhep Qoses, Nasi Lerës, Ferit Lamajt, Adelina Mamaqit, Ben Blushit, Met Dervishit, Eni Vasilit, Luan Rama, etj. Midis tyre do gjeni titujt : « Mëngjeset në Kafe Rostand », motive të Parisit, të Ismail Kadaresë, « Jeta e një historiani », kujtime, të Kristo Frashërit, , « Cështje të Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare », studime, të Xhelal Gjeçovit, , « Të gjithë premtojnë Parisin », roman, i Nasi Lerës, « Mallkimi i priftëreshave të Ilirisë »,roman i Mira Meksit, « Une kam vrarë », libri i Eni Vasilit , « Kandidati » dhe « Letër një socialisti » libra të Ben Blushit, « Rrugë e vështirë » e Aleksansër Meksit, « Hasan Prishtina kuvendi i takimit dhe tradhëtia e madhe të Sabri Maxhuni Novosela, « Dashuri në kohën e Komunizmit » të Besa Myftiut, monografinë « Bahri Omari » të Donika Omarit ; do të gjeni  fjalorë gjuhësorë për frëngjishten të Vedat Kokonës, Liljana Papës dhe Daniel Xhoxhaj, . Por stenda do të ketë dhe dhjetra tituj të tjerë të llojëve të ndryshme me interes për çdo lexues.

Vizitoni stendën e Botimpex. Ka mjaft arsye për të ardhur në këtë stendë: do gjeni atje libra për vete, fëmijët dhe miqtë tuaj, do kini mundësi të vendosni kontakte për të pasuruar bibliotekat tuaja me libra në vijimësi, do gjeni informacion për gjëra që u interesojnë nga fusha e botimeve,…Ne jemi të sigurtë se librat që do të ekpozohen do të justifikojnë interesimin tuaj, do u përgjigjen nevojave tuaja dhe do u vinë për shtat shijeve tuaja dhe qytetarëve jo shqipfolës . Ky aktivitet përkon me festen e 80-Vjetorit të lindjes së shkrimtarit tone të shquar Ismail Kadare, ndaj u ftojmë ta vizitoni stendën tonë të festojmë e gëzojmë sa të jetë e mundur atmosferën festive që krijon libri.

Stendat e Botimpex do të jenë në B282 dhe C359

Jini të mirëpritur

Edvin Bega

Drejtor i Botimpex

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...