Published On: 9 Janar, 2016

Botës së qytetëruar, për punë të fëlliqura, ju duhen njerëz të fëlliqur

Pëllumb Lamaj

 

Shpeshherë të zhgënjyer nga bota e qytetëruar njerëzit e ndershëm dhe idealist, ata që kanë besuar e sakrifikuar për shtetin e së drejtës habiten e natyrisht rebelohen nga përzgjedhjet dhe favoret që kjo botë ju bën një kategorie njerëzish, të cilët jo vetëm nuk e meritojnë këtë privilegj, përkundrazi duhet të ndëshkohen për fatkeqësitë dhe krimet që ju shkaktuan e ju shkaktojnë të tjerëve. Kjo habi më ka shoqëruar edhe mua për shumë kohë, deri në momentin e njohjes së të vërtetës dhe e vërteta mendoj unë qëndron në faktin se botës së qytetëruar, për punë të fëlliqura, ju duhen njerëz të fëlliqur…

NY 2016

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...