Published On: 28 Nëntor, 2016

Borë në disa vende të Maqedonisë

Trafiku në rrugët e Maqedonisë është duke u zhvilluar në rrugë të lagështa.

Bora e lehtë po bie në Smojmirovë, Dellçevë, Kriva Pallankë, Stracin, Mavrovë, Strazhë, Gjavato dhe Pletvar, njofton TetovaSot.

 Meteorologët paralajmërojnë ditë të ftohta, dhe pritet edhe reshje të borës në disa qytete të Maqedonisë.
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...