Published On: 29 Nëntor, 2016

Bora bllokon rrugën Mavrovë-Dibër

Pas reshjeve të borës në rrugët që të shpijnë në Mavrovë, Lidhja Automoto e Maqedonisë ka vendosur që të ndalohet qarkullimi i mjeteve të rënda në rrugën Mavrovë-Dibër.
Ndalesa është vendosur nga ora 21 e 15 minuta dhe nuk dihet se deri kur do të vazhdojë.

Nga LAMM njoftojnë që të kenë kujdes vozitësit që kalojnë në këtë rrugë.
bore-ne-mavrove_1480372575-9227425

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...