Published On: 10 Qershor, 2016

Bjeshkatarët, Malit të Zi po i falet territor sa komuna e Pejës – Video

Arben Islami – Kosova Hiking Trips

 

Bjeshkatarët të cilët po shkelin çdo pëllëmbë të bjeshkëve të Kosovës thonë që kjo pjesë e territorit ka filluar të falet me 2011 kur kanë filluar bisedimet e para, territori i pasurisë përrallore të bjeshkëve territorialisht është sa territori i Prishtinës, Fushë Kosovës, Obiliqit së bashku, nëse pranohet ashtu është territor që me kufi i përafrohet komunës së Pejës mendojnë bjeshkatarët. Pjesë e intervistës është Arben Islami marshues dhe organizator i ecjeve të gjata në bjeshkët e Kosovës që konsiderohet se janë 230.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...