Published On: 30 Mars, 2016

Bill Klinton: Kemi vendos me bombardu Serbinë! Të nesërmen filluan sulmet!

 


Agim Vuniqi

 

Në takimin e aranzhuar nga aktivisti i dalluar në komunitet Ekrem Bardha, më vonë i emëruar si konsull i nderit i Shqipërisë, i cili ishte në krye të delegacionit përfaqësues të komunitetit shqiptaro-amerikan të Michiganin takuan ish presidentin amerikan Bill Clinton në përkrahje të diplomacisë preventive dhe humanitare kundër spastrimit etnik të shqiptarëve në Kosovë nga serbët.

Presidenti amerikan Bill Clinton ia bëri të qartë delegacionit se SHBA-ja do të ndërmarr masa të rrepta kundër Serbisë. Takimi kishte për qëllim njoftimin e përafërt të situatës në terren dhe fillimin e fushatës ajrore të ndëshkimit. Takimi zgjati 40 minuta dhe kishte karakter njoftues pyetje-përgjigje. Delegacioni shqiptar i kryesuar nga Ekrem Bardha, barti përshtypje mbresëlënëse duke e përmbyllur takimin me një fotografi çasti, që për kohën ishte historike, i komunikimit të drejtpërdrejtë me presidentit amerikan Bill Clinton dhe stafin e tij në Shtëpinë e Bardhë.

Shqiptaro amerikani Lavdrim Cami, e ka risjellë në kujtesë këtë moment të paharruar të lobit elitar shqiptaro-amerikan në takim me presidentin Bill Klinton, para se të nisnin sulmet ajrore të NATO-s, 17 vjet më parë, për ti dhënë fund okupimit serb të Kosovës.

“Në këtë takim Prsidenti Bill Clinton na tha që kemi vendosë me bombardu Serbin. Nesrit e besuam. Thank you USA”, shkruan Cami.

Shqiptaro amerikani Lavdrim Cami, ka risjellë në kujtesë momentin e paharruar të lobit elitar shqiptaro-amerikan në takim me presidentin Bill Klinton, para se të nisnin sulmet ajrore të NATO-s, 17 vjet më parë, për ti dhënë fund okupimit serb të Kosovës.

“Në këtë takim Prsidenti Bill Clinton na tha që kemi vendosë me bombardu Serbin. Nesrit e besuam. Thank you USA”, shkruan Cami. – shqiptari.eu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...