Published On: 16 Mars, 2016

Beteja me kancerin e një 23 vjeçarje

Një vit e gjysmë më parë, jeta e famijes Dervishi në fshatin Prosh të Çermës, ndryshoi rrënjësisht. Shpresat e ngritura për shërimin e vajzës së tyre 23-vjeçare tanimë po shuhen njëra pas tjetrës.

Doktorëve iu desh shumë kohë për të përcaktuar diagnozën. Pavarësisht trajtimit me 4 cikle kimioterapish, ende asnjë përmirësim.

Por, pavarësisht gjithçkaje, ajo ka treguar vullnet dhe forcë për ta përballuar këtë sëmundje aspak të vështirë. Ka luftuar me gjithë forcat e saj për të mos u mposhtur, për të qenë si të gjitha bashkëmoshataret e tjera. Megjithëse tanimë, dhoma është gjithë e përditshmja e saj.

Përhapja e sëmundjes e cila po përparon me ritme te shpejta tek Ornela i “rëndon” jo vetëm familjarët por edhe të fejuarin e saj.

/ Top Channel

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...