Published On: 23 Maj, 2016

Berlin: Partitë në Shkup, s’mund të luajnë me durimin e komunitetit ndërkombëtarë

Berlin është “ekstremisht i shqetësuar për gjendjen politike të brendshme në Maqedoni”, ka porositur nga Brukseli, ministri shtetëror gjerman për Evropë, Mihael Roth, duke potencuar se vendi patjetër duhet që t’i plotësojë kushtet, gjegjësisht për krijimin e kushteve për mbajtjen e zgjedhje demokratike dhe të lira si dhe plotësisht të mbështetet puna e Prokurorisë Speciale.

“Partitë politike nuk guxojnë më shumë ta vendosin në test durimin e bashkësisë ndërkombëtare dhe të Bashkimit Evropian dhe patjetër duhet të krijojnë arrijnë rezultate konkrete. Maqedonia nuk guxon më shumë të largohet nga Evropa, por patjetër duhet të kthehet mbrapa, në rrugën që e afron drejt Evropës”, theksoi Roth.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...