Published On: 16 Shkurt, 2016

Berisha: Zgjedhjet parlamentare para qershorit (Video)

Deuteti i Nisma për Kosovën, Zafir Berisha ka thënë se opozita ka bërë kërkesë për pjesëmarrje masovike dhe për protestë të qetë me 17 shkurt.

“Blloku opozitar si edhe në të kaluarën fton qytetarët për një marshim, revoltë karshi qeveritarëve, revoltë për të cilën më shumë jemi të interesuar të manifestohet përmes pjesëmarrjes fizike ose veprim tjetër”, ka thënë Berisha.

Deputeti i Nisma për Kosovën ka folur edhe për seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës.

“Unë mendoj se Kryesia e Kuvendit e ka shkel Kushtetutën dhe rregulloren e punës, sepse në javën e tretë të janarit është dashtë të rikthehet Kuvendi në punë e jo në javën e tretë të shkurtit”, ka thënë Berisha.

Ai po ashtu ka folur edhe për seancën kur pritet të votohet Presidenti i ri.

“Unë nuk besoj se do të vije deri te momenti për tu zgjedhur presidenti, e veçanërisht pretendenti publik për president që është njeriu më i papranueshëm edhe në bazë të ligjeve dhe veçanërisht Kushtetutës, kështu që është herët me fol për atë seancë”, ka thënë Berisha.

E, sa i përket zgjedhjeve të parakohshme, deputeti Berisha shpreson se qershori duhet me qenë larg për zgjedhje parlamentare.

Ai ka thënë se opozita e bashkuar është duke e diskutuar mundësinë që në zgjedhje të shkojë me një listë të përbashkët.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...