Published On: 1 Shkurt, 2016

Berisha: Zgjedhja e presidentit, nuk është fundi i problemeve

Deputeti nga radhët e Nismës për Kosovën, Zafir Berisha përmes rrjetit të tij social Facebook ka shkruar për qeverisjen e tanishme, që sipas tij kjo legjislaturë po e thellon edhe më tepër krizën morale dhe atë ekonomike. E që për interesa personale janë në gjendje ta fundosin shtetin. Ndërsa ka shtuar se zgjedhja e presidentit, nuk është zgjidhja e problemeve.

Lexone postimin e plotë të Berishës

“Të jetosh në shtetin i cili po falimenton”

Për :Legjislaturën e – V – të Kuvendit të Republikës së Kosovës, e cila ka përgjegjësi historike pë t’i dhënë drejtim të ardhmës së këtij vendi.

Niveli i pa përgjegjësisë që ka përfshirë të gjitha instancat e shtetit në jetën publike po e thellon edhe më tepër krizën morale e cila është si rezultat i krizës ekonomike.

Gjenda e mjerueshme në administratë, shëndetësi, arsim dhe në çdo dikaster tjetër vjen si rezultat i një shkolle të pa përgjegjshme politike, e cila është instaluar tash e sa vite në Kosovë, shkollë e cila e ka sjellë vendin në prag të falimentimit dhe ka zhytur qytetarin në një krizë morale me pasoja afatgjate për të ardhmen.

Kriza politike dhe institucionale kohëve të fundit përfundimisht nxjerrë në sipërfaqe njerëzit e pa përgjegjshëm të cilët për interesa personale janë në gjendje ta fundosin shtetin.

Papunësia, çmimet e larta të artikujve ushqimorë, energjia elektrike, faturat e ujit, tatimi në pronë dhe shumë detyrime tjera janë bërë të pa përballueshme për qytetarët e Kosovës dhe nëse nuk e përjashtojmë edhe presioni shtetërorë përmes përmbaruesve privat, përfundimisht mund të themi se qytetari i Kosovës është qytetari më i atakuar dhe i ngarkuar si asnjëherë deri më tani me obligime të cilat janë të pa përballueshme për të.

Zgjedhja e presidentit, nuk është zgjidhja e problemeve të cilat i potencova, por në këto rrethana është falimentim total i shtetit për interes të individit, individ i cili për mision shihet që ka bërjen e Kosovës shtet jo funksional.
Turpi do të bie mbi ta dhe historia do ta dënojë këtë garniturë politike dhe institucionale e cila shtetin e ber me shumë sakrificë e kanë vë në pikëpyetje.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...