Published On: 15 Gusht, 2017

Bëjeni këtë truk me telefon, dhe do të befasoheni çfarë do të shihni në shtëpinë tuaj (Video)

  • Ky është një truk fare i thjesht, merreni një kasetë ngjitëse vejani në blicin e telefonit dhe bëjeni me ngjyrë të kaltër, më pas përmes kësaj drite do të vëreni se sa e ndotur është shtëpia juaj.

Kjo metodë është e ngjashme me dritat ultravjollcë që përdorin hetuesit e krimeve të rënda par ti parë provat që nuk shihen me sy.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...