Published On: 15 Shkurt, 2016

Bedri Selmani kampion i uzurpimeve në vend

Biznesmeni dhe pronari i “Kosova Petrol” del të jetë uzurpatori më i madh i pronës publike në vend që nga pas lufte.
13 nga pikat e shitjes së derivateve të kompanisë së tij në qytete të ndryshme të Kosovës ndodhen në hapësira të uzurpuara, tregon raporti i AKP’së i uzurpatorëve të ndërmarrjeve shoqërore.

Sikur të mos mjaftonte, i njëjti, një nga bizneset e tij e zhvillon edhe në token e cila i takon “Hotel Victory” në hyrje të kryeqytetit, transmeton Express.

Shumica e këtyre hapsira të uzurpura nga Bedri Selmani janë në qendra të qyteteve si Ferizaj, Vuhstrri, Dragash, Viti, Vushtri etj.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...