Published On: 29 Nëntor, 2016

Bedri Nika i sigurt: Qytetarët e Drenasit janë kthyer në LDK

Kandidati për kryetar të komunës së Drenasit nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Bedri Nika shprehet i sigurt se më 4 dhjetor do të shihen ndryshimet në këtë komunë.

Qytetarët e Drenasit, sipas tij, po e presin LDK-në me çiftelia në kuadër të takimeve në fushatë.

“Në LDK po kthehen ata qe e kanë themeluar këtë parti në vitet e 90-ta.

Ata janë kthyer fuqishëm për të mbështetur LDK-në. Vetëm LDK e ndryshon këtë gjendje dhe e bën një prerje të pushtetit të PDK-së.

Për 17 vjet kemi pas presion fizik dhe psikik. Në vitin 2000 kemi marrë 6 mijë vota nën tytat e kallashit dhe tani presim qe LDK të konfirmohet si forca e parë në këtë qytet”, ka thënë Nika në debatin e organizuar në Tribuna Channel për zgjedhjet në Drenas./Tribuna Channel/
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...