Published On: 7 Shkurt, 2016

BE nuk jep detaje për rivitalizimin e Urës së Ibrit (Video)

Kompanitë e interesuara për të punuar në projektin e rivitalizimit të Urës së Ibrit kanë pasur afat deri më 18 janar për të aplikuar për realizmin e këtij projekti.

Por sa kompani kanë aplikuar deri në këtë datë nuk japin detaje në Zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë. Madje, nuk dëshirojë që të flasin as rreth kostos së projektit.
Sipas Zyrës së BE-së në Prishtinë, kompania që do të merret me këtë çështje mund të jetë nga cilido vend i rajonit, ngase projekti do të realizohet me mjete të dedikuara nga Asistenca e Para Anëtarësimit.
“Procesi i selektimit të kompanive është një proces i cili po vazhdon dhe i cili merr dy deri në katër javë. Nuk mund ta bëjë të ditur vlerësimin e kostos së projektit”, thuhet në përgjigjen e Zyrës së BE-së në Kosovë përmes postës elektronike. /TribunaChannel

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...