Published On: 2 Shkurt, 2016

BE interesohet për refugjatët në Kosovë, kërkon arsye për numrin e vogël të tyre (Video)

  • Azilkërkuesit janë bërë problem për gjithë Europën. Por në Kosovë po qëndrojnë vetëm 7 refugjatë nga Lindja e Mesme.

Kosova ka vetëm 7 azilkërkues derisa Europa po përballet me miliona të tillë.

Numri i vogël i azilkërkuesve po i kushton Kosovës edhe në Raportin e Progresit, transmeton Klan Kosova.
Drejtori i Departamentit për Shtetësi, Azil dhe Migracion në kuadër të MPB’së, Valon Krasniqi, thotë se BE po e monitoron shkallën e ulët të azilkërkuesve në Kosovë.
“Ky nuk është kriter për liberalizim por kanë thënë se do të monitorohen arsyet e shkallës së ulët së azilkërkuesve”, ka thënë ai për Klan Kosovën.
Kronika e plotë e Klan Kosovës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...