Published On: 24 Nëntor, 2016

BDI fillon fushatën nëpër oda

Odat e burrave prej shumë vitesh janë vend ku politikanët  shqiptar zhvillojnë fushatat politike në fshatra, njofton agjencia e lajmeve INA.

Kjo po praktikihet edhe nga lideri i BDI-së Ali Ahmeti dhe funksionar tjerë që po marrin pjesë në garën e zgjedhjeve të 11 dhjetorit.

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti,  ka zbritur në teren dhe ka vizituar nëpër oda banorët e komunave të Jegunovcit dhe Tearcës.

Ai në mënyrë më të drejtpërdrejtë dhe jashta tubimeve partiake, është takuar me banorët e këtyre vendbanimeve.

Në këto vendbanime, lideri Ahmeti ka takuar grupe të ndryshme interesi, inxhinierë, mjekë, afaristë dhe të tjerë, me të cilët ka bashkëbiseduar për qëllimet e Bashkimit Demokratik për Integrim pas marrjes së mandatit nga qytetarët në zgjedhjet e 11 dhjetorit.

Një aktivitet të ngjajshëm e ka zhvilluar edhe Bartësi i listës në njësinë zgjedhore 2 nga radhët e BDI-së Ejup Alimi. Ai ka qenë në konak te Nezir Bardhi si dhe Rashid Bardhi- komandant Rusi dhe bashkëluftëtarë tjerë në Bllacë.

Në këtë aktivitet Halimi  ka prezantuar platformën para banorëve dhe kryefamiljarëve të Bllacës me të cilën BDI hyn në zgjedhjet parlamentare të dhjetorit. (INA)

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...