Published On: 3 Shkurt, 2016

BB: Papunësia në Maqedoni alarmante

Vendet e rajonit janë në majë të listës për sa i përket papunësisë në botë, transmeton Al Xhezaira, duke u thirrur në të dhënat e Bankës Botërore (BB).

Bazuar në të dhënat e Banës Botërore, Al Jazeera, transmeton se papunësia në ballkan është alarmante. Vendet e rajonit janë në majë të listës sa i përket papunësisë në botë.

Bosnja e Hercegovina dhe Maqedonia janë vendet me nivel më të lartë të papunësisë, që sipas të dhënave të BB, paraqet 27.9 për qind.

Rezultat më të mirë ka shënuar Kroacia me 16.7 për qind pa punësi.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...