Published On: 5 Shkurt, 2016

Bashota kërcënon Kryeministrin dhe prokurorinë!

 

Sokol Bashota, kryetar i Klinës ka thënë për RTK-në se ai nuk kishte ikur nga policia, por se kishte pasur problem me shëndet dhe se kishte shkuar në kontroll mjekësor.

Nëse ishte kështu për çka ai nuk shkoi në polici sot, për çka ai dje nuk deklaroi asgjë, për çka zyra e tij heshti dje, pse nuk i informonte mediat, pse nuk lëshoi asnjë kumtesë as pas 24 orësh, por këtë e bëri nëpërmjet RTK-së.

Kjo tregon edhe se kush është RTK, se nga kush kontrollohet dhe si, madje as ë i bëhen këto pyetje që do të duhej t’ia bënte gazetari, por kjo është një çështje tjetër, por e rëndë mediale dhe për informimin në Kosovë.

Bashota tregoi hapur se ai do ti sfidojë edhe kryeministrin Mustafa edhe prokurorinë, të cilën e quajti të padenjë,

“Për mendimin tim duhet të krijohet një Prokurori e re për të hetu këta prokurorë të korruptuar të cilët janë hy në valle me mu, janë hy në lojë me mu por le të jenë shumë të sigurt se kanë me humb këtë betejë me mu, betejë në raport me të gjitha këto akuza politika të qëllimshme’, tha Bashota për RTK-në.

Pra, përveç se gënjen edhe kërcënon institucionet e drejtësisë, prokurorinë dhe kryeministrin. Shqiptari.eu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...