Published On: 26 Dhjetor, 2015

Bashkësia e Tarikateve të Kosovës ua uron Krishtlindjet të gjithë besimtarëve të Krishterë

Në pritjen e organizuar nga Ipeshkvia e Kosovës e me rastin e festës së Krishtlindjes Bashkësia e Tarikateve të Kosovës vjen në disponim festiv.

Dje dhe pardje në teqet tona u shënua lindja e profetit Muhamed a.s. të cilës sot ia shtojmë, për ta nda gëzimin më besimtar Krishter, ngjarjen e përbashkët të feve tona festimin e datës së lindjes së Krishtit, Hz. Isasë a.s.

Krishtlindja dhe hija e saj festa e Vitit të Ri kanë qen element të unitetit të popullit për një kohë të gjatë dhe dëshirojmë qe kështu të mbetet. Zëra të përçarjes mbi këtë çështje shoqëria jonë do ti shuan se nuk janë si pas feve tona e as si pas interesit tonë.

Urime Ditën e Krishtlindjes të gjithë besimtarëve të Krishterë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...