Published On: 6 Janar, 2016

Bashkësia e Degëve të PSHDK-së promovon librin: “Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës 1991-1995”

Bashkësia e Degëve të PSHDK-së në Zvicër organizon promovimin e librit më të ri të Dr.sc.Nikë Gjeloshit “Ministria e mbrojtjes e Republikës së Kosovës 1991 – 1995”

Të ftuar: shkrimtarë, aktivist e veprimtarë të subjektive politike e shoqatave kulturore. Vështrimin mbi Librin do ta ketë autori. Më pas do të ketë bashkëbisedim për periudhën e trajtuar në libër si dhe për politikbërjën e sfidat e shtetit sot, Kosovën.

Data: 16.01.2016, ora 16:30

Adresa: Pestalozzi – Bibliothek, Hardau (mbas Migros tek Albisriedenplatz)

Norastrasse 20, 8004 Zürich

Tel.kontaktues: 079 170 9894; 078 839 3434

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...