Published On: 26 Gusht, 2016

Basha euoforik në Dibër: Unë do jem kryeministri juaj, Sherefedin Shehu kryebashkiak

Ndërsa e ka prezantuar në Dibër si kandidatin e opozitës së bashkuar për zgjedhjet e Bashkisë Dibër, Lulzim Basha ka zbuluar dhe arsyet pse e përzgjodhi Sherefedin Shehun dhe pse dibranët duhet ti besojnë votën.

“Sherefedin Shehu kandidati i opozitës së bashkuar dhe dibranëve të bashkuar. Ju falenderoj për këtë prani kuptimplotë për të mbështetur kandidatin tonë, kandidatin tim dhe kandidatin tuaj, një personalitet të shquar që Dibra i ka dhënë Shqipërisë dhe demokracisë, Sherefedin Shehu. Dua të citoj një intelektual dibran, dajën Faik, i cili thoshte: Vdesim më mirë se të lypim, nuk duam lëmoshë, nuk duam mëshirë, duam të punojmë me nder. Fjalë të paharrueshme nga ato që lënë gjurmë dhe na formojnë si njerëz. Ky është dibrani i ndershëm që nuk do lëmoshë, por punë dhe dinjitet. Është zakon, politikanët kërkojnë dhe gjejnë fjalë të bukura por ata duhet ta tregojnë me akte vlerësimin dhe respektin e tyre për qytetarët, për zgjedhësit, krahinën dhe historinë dhe për të nesërmen e tyre. Sot kam një arsye të re, kam një emër që shpreh respektin tim dhe respektin e PD dhe gjithë opozitës së bashkuar, Sherefedin Shehun, kandidatin tonë të përbashkët. Është një profesor që ka nderuar Shqipërinë në Amerikë dhe gjithë botën. Dibra do të ketë kryetarin e Bashkisë më të ditur, më me përvojë, më të zotin me më të respektuarin se çdo qytet tjetër të Shqipërisë. Mbi të gjitha do keni një njeri të ndershëm, përfaqëson shqiptarin e fortë, dibranin me karakter që pushteti dhe politika nuk e kanë prishur, nuk e kanë korruptuar por përkundrazi e kanë rritur si një figurë publike më të aftë, më të gatshëm”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...