Published On: 17 Maj, 2017

Barcelona pëson dështimin e parë në merkato

Ky mund të quhet dështimi i parë i Barcelonës në merkaton. E refuzon një nga talentet më të mirë të momentit.Talenti Benjamin Henrichs ka prefruar që rinovoj kontratën me Bayern Leverekusen dhe ti thotë Jo trasferimit tek katalanasit.Lajmi është konfirmuar nga Leverkusen, që ka bërë të ditur vazhdimin e kontratës.

Futbollisti nuk e ka mohuar që ka pasur oferta të ndryshme, por ka zgjedhur Leverkusenin sepse aty është i lumtur.Tani Barcelonës i mbetet që të kërkojë një futbollist tjetër për repartin e mbrojtjes.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...