Published On: 4 Maj, 2016

Banka Qendrore Europiane heq kartëmonedhën 500 euro

Prerja më e madhe e euros do të dalë nga qarkullimi. Prerja prej 500 eurosh nuk do të jetë më në qarkullim duke filluar nga viti 2018.

Vendimi është marrë nga Këshilli drejtues i Bankës Qendrore Europiane.

BQE e ka marrë një vendim të tillë me qëllim që të luftojë aktivitetet kriminale, riciklimin dhe evazionin fiskal.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...