Published On: 15 Shtator, 2016

Banka Ekonomike ka përgenjështruar lajmin se persona të panjohur që kanë thyer njërën nga selitë e Bankës në qytetin e Junikut, kanë vjedhur mbi 200 mijë euro. Banka ka njoftuar se janë grabitur vetëm 29 mijë euro dhe të gjitha mjetet e klientëve janë të siguruara sipas rregullave të Bankës Qendrore dhe nuk ka asnjë hapësirë për shqetësim. Gazeta Express ka raportuar për dyshimet se janë grabitur 200 mijë euro, per çka edhe kërkon falje nga Banka Ekonomike. Ky është njoftimi i plotë i Bankes Ekonomike: Njoftim nga Banka Ekonomike Sot rreth orës 03:00 të mëngjesit persona të panjohur kanë grabitur nëndegën e Bankës Ekonomike në Junik, me këtë rast përveç dëmeve të vogla materiale është grabitur shuma prej 29,850 Eur. Policia e Kosovës ka dal në vendin e ngjarjes dhe është duke vazhduar procedura hetimore. Banka Ekonomike i siguron të gjithë klientët se të gjitha mjetet e klientëve janë të siguruara sipas rregullave të Bankës Qendrore dhe nuk ka asnjë hapësirë për shqetësim.

Banka Ekonomike ka përgenjështruar lajmin se persona të panjohur që kanë thyer njërën nga selitë e Bankës në qytetin e Junikut, kanë vjedhur mbi 200 mijë euro. Banka ka njoftuar se janë grabitur vetëm 29 mijë euro dhe të gjitha mjetet e klientëve janë të siguruara sipas rregullave të Bankës Qendrore dhe nuk ka asnjë hapësirë për shqetësim.

Gazeta Express ka raportuar për dyshimet se janë grabitur 200 mijë euro, per çka edhe kërkon falje nga Banka Ekonomike.

Ky është njoftimi i plotë i Bankes Ekonomike:

Njoftim nga Banka Ekonomike

Sot rreth orës 03:00 të mëngjesit persona të panjohur kanë grabitur  nëndegën e Bankës Ekonomike në Junik, me këtë rast përveç dëmeve të vogla materiale është grabitur shuma prej 29,850 Eur.

Policia e Kosovës ka dal në vendin e ngjarjes dhe është duke vazhduar procedura hetimore.

Banka Ekonomike i siguron të gjithë klientët se të gjitha mjetet e klientëve janë të siguruara sipas rregullave të Bankës Qendrore dhe nuk ka asnjë hapësirë për shqetësim. 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...