Published On: 7 Janar, 2016
Ide |

Balli kombëtar, pozita dhe opozita duan pushtetin me çdo kusht

Pamundësohet sërish debati për problemet reale të qytetarëve! Pozita dhe opozita po e demonstrojnë skajshmërisht ripërsëritjen e historisë së dështimit të përbashkët në fillimet e procesit të shtetbërjes dhe në procesin pasues, shtetndërtimin e mbikëqyrur të Kosovës. Viktimë e kësaj politike pa vizion, mendësia e së cilës vazhdon të mbetet kooperativa komuniste, janë qytetarët dhe organet e ruajtjes së rendit e të sigurisë publike. Pozita dhe opozita, për interesa të pushtetmarrjes dhe pushtetmbajtjes me çdo kusht, e kanë lënë vendin në mëshirën ekskluzive të miqve tanë. Pa ushtri, pa institucione të besueshme të drejtësisë, pa perspektivë ekonomike për qytetarët dhe pa projekt për daljen nga kriza. Ky është rezultati i deritashëm i politikës vendore, në periudhën 1995 – 2015. Duke qenë të paaftë për të ofruar zgjidhje, pozita dhe opozita po i frikësohen jashtë mase konkurrencës politike.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...