Published On: 12 Qershor, 2016

Balli Kombëtar Demokrat mbarshqiptar po konsolidohet shpejt

  • Respekt opinionit vëllezër mbarshqiptar! Përpara partia e frashëriotëve!

Rrustem Bajraktari
Balli Kombëtar Demokrat mbarshqiptar po i konsolidon radhët. Kjo parti i ka rrënjët në Lidhjen e Parë-10 qershor 1878, dhe TË DYTË te PRIZERENIT, 1943. RILINDASIT dhe mendjendriturit Frashëriot, ishin bërthamë e ideshmërisë për mbrojtjen e lirisë dhe integritetit të trojeve tona etnike. Kuvendi i parë zgjedhor i PBKD u mbajt në Prishtinë, në lokalet e hotelit “RINGS” me fillim në ora 13.
Pas intonimit të himnit kombëtar dhe nderimit të dëshmorëve të kombit, kuvendin e hapi aktivisti z. Gazmend Islami, i cili bëri fjalën hyrse, që pasoi me përshëndetje e diskutime të pranishmive. Gara për kryetar u bë në mes dy kandidatëve me vota të fshehta, në trajtën vëllazërore, demokratike. Kryetar u zgjodh z. Gazmend ISLAMI në përmbyllje sintagmë e aspirates vazhdoi te jetë aktiviteti intenziv për konsolidimin e radhëve politiko- patriotike brenda partisë dhe faktorit gjithshqiptarë, me synimin dhe angazhimin permanent për bashkimin e trojeve tona etnike.
Respekt opinionit vëllezër mbarshqiptar! Përpara partia e frashëriotëve!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...