Published On: 11 Shkurt, 2016

Balli Kombëtar Demokrat, memorandum bashkëpunimi me PPD-në

Sot në Gostivar u nënshkrua memorandum i bashkëpunimit shqiptar, për veprim politik të përbashkët me platforma të ngjashme në mes PPD-së, Ballit Kombëtar Demokrat dhe Forumit për të drejtat e njeriut “Ilirida”-Gostivar.

“Ky bashkëpunim është në përputhje me dëshirën e elektoratit për bashkimin e opozitës shqiptare, ku qyteti i Gostivarit është zgjedhur si qytet i bashkimit të opozitës.

Memorandumet për bashkëpunim u nënshkruan nga kryetari i PPD-së z. Nexhat Bexheti, Zëdhënësi i Ballit Kombëtar Demokrat në Iliridë-Maqedoni, z. Sazan Papraniku, dhe Kryetari i Forumi për të drejtat e njeriut “ILIRIDA“, z. Selam Elmazi, nga Hajredin Kaza, kryetar i Lëvizjes Demokratike Shqiptare.

Fletëparaqitje bashkëpunimi ka arritur edhe nga LDSHM-Lidhja e Diasporës Shqiptare të Maqedonisë”, thuhet në njoftimin e PPD.

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Sazan thotë:

    …bashkepunimi per: “ALEANCA PER ILIRIDEN” dhe VETVENDOSJA POLITIKE e SHQIPTAREVE !

    Përgjigjiuni
    Pelqej(0) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...