Published On: 1 Mars, 2016

Bahtiri ka vendos të vetvritet nëse Gjykata e shpall fajtor

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës se ai kurrë nuk ka keqpërdorur parën publike dhe asnjëherë nuk do të bëjë diçka të tillë.

“Në qoftë se një Gjykatë do të argumentonte se një cent i Kosovës është keqpërdoru nga unë, unë do ta vras veten”, ka thënë Bahtiri duke shtuar se “unë kam ardhur për të punuar dhe kontribuar për këtë vend”.

Këto komente Bahtiri i ka bërë në Info Magazine të Klan Kosovës derisa ka folur për aktakuzën që ka ngritur Prokuroria Speciale kundër tij rreth një kontrate të nënshkruar nga ai në vlerë prej 760 mijë eurosh pa tender publik.

Prokuroria Speciale e akuzon Bahtirin se ka keqpërdorur pozitën apo autoritetin zyrtar dhe marrëveshje për kufizimin e konkurrencës.

…………………

Bahtiri: Nëse e kam shkelur ligjin jap automatikisht dorëheqje

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka thënë se nëse vërtetohet shkelja më e vogël e ligjit nga unë, qoftë edhe pa dashje, automatikisht do të jap dorëheqje.

“Nëse del vetëm pak se është shkelur ligji, procedura e tenderit, Agim Bahtiri është në gjendje ta paguaj të gjithë investimin me para të veta. T’i thuhet dikujt që Agim Bahtiri është korruptuar, është turp. Të gjitha procedurat janë publikuar në faqen zyrtare të Komunës, të gjitha kanë qenë komplet”.

“Unë jam shumë i relaksuar. Do jap dorëheqje automatikisht nëse del se ka edhe shkelje procedurale. Nëse e kam shkelur ligjin edhe pa dashje – automatikisht jap dorëheqje”.

Bahtiri po akuzohet nga Gjykata Speciale për shkelje ligji në një kontratë mbi 760 mijë eurosh pa tender publik, e cila është nënshkruar në janar të vitit 2015.

Prokuroria Speciale e akuzon Bahtirin se ka keqpërdorur pozitën apo autoritetin zyrtar dhe marrëveshje për kufizimin e konkurrencës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...