Published On: 5 Gusht, 2017

Bac, u krye! ti pusho i qetë, se luftën mes vete e bëjmë vetë!

Nazim Qehaja

Zhvillimet në Parlamentin e Kosovës janë skenar i përgatitur nga Hashim Thaçi dhe PAN-i, për të krijuar krizë polike, pas së cilës presin intervenimin e bashkësisë ndërkombëtare dhe Amerikës, që atyre t’u bashkohet LAA-ja ose njëra nga partitë e koalicionit, e në këtë mënyrë, të zgjidhet një parlament i fuqishëm, i cili do ta ratifikojë ndarjen e Kosovës në dy entitete autonome dhe kufirin me Malin e Zi, tani të nënshkruara në Bruksel dhe Vjenë nga Hashim Thaçi dhe Isa Mustafa. Kjo është mënyrë e rehatimit të Rusisë dhe Serbisë për t’i ikur një konflikti rajonal, për të cilin shqiptarët, jo që nuk janë të gatshëm t’i përballojnë, por, edhe për t’u ndihmuar më, nga të huajt, nuk e meritojnë! Boll më, me këtë milet! Me shekuj nuk mblodhëm mend!

Prishtinë, 05. 07. 2017

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...