Published On: 13 Maj, 2016

Azem Syla mbetet në paraburgim

Azem Syla mbetet në paraburgim. Lajmi është konfirmuar nga Haxhi Millaku, avokat i njërit nga të arrestuarit.

Gjykata e Apelit ka vendosur që Azem Syla dhe të arrestuarit tjerë të grupit të tij të vazhdojnë të mbeten në paraburgim.

Këtë e ka konfirmuar edhe Gjykata e Apelit, e cila përmes një komunikate, ka bërë të ditur se Syla me shtatë të tjerë të dyshuar do të mbesin në paraburgim për një muaj.

 “Më 6 maj 2016, Kolegji i përbërë nga dy gjyqtarë ndërkombëtarë dhe një gjyqtar vendor të Gjykatës së Apelit, ka nxjerrë aktvendimin me numër PN1 711/16 në lidhje me të pandehurit H.B., S.H., A.M., A.S., I.S., N.U., A.V. dhe L.V. Aktvendimi është bazuar në ankesat e ushtruara nga të pandehurit kundër aktvendimeve të Gjykatës Themelore të Prishtinës, përmes të cilave, të pandehurve u ishte caktuar paraburgimi në kohëzgjatje prej një muaji”, thuhet në njoftim.

Gjykata e Apelit i ka refuzuar ankesat si të pabazuara dhe ka vërtetuar aktvendimet e kundërshtuara të Gjykatës Themelore të Prishtinës./kallxo.com

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...