Published On: 1 Shkurt, 2016

Avokati Tmava:Enver Hasani do të publikojë prova që do të shkaktojnë hata, le të frikësohen ata që e sjellën në këtë pozitë

  • Vendimi i Gjykatës për të ndërprerë hetimet ndaj ish kryetarit të Gjykatës Kushtetuese,Enver Hasani, është jashtëzakonisht i drejtë, sepse gjyqtarët e Gjykatës Kushtetuese gëzojnë imunitet për vendimet që kanë qenë pjesëmarrës në aprovimin e tyre, ka thënë avokati i Hasanit, Bajram Tmava, në Info Magazine të Klan Kosova

Tmava shtoi se “Enver Hasani nuk është falsifikator”, dhe se pasi të përfundoi ky proces Hasani do të publikojë prapaskenat që i kanë paraprirë gjyqit kundër Hasanit.

“Provat që ne i posedojmë do të shkaktojnë hata, por ato do t’i shpalosim kur ky vendim të merr formën e prerë. Le të frikësohet ata që e sjellën Hasanin në këtë pozitë”, ka thënë Tmava.

“Me aktvendim është ndërprerë proceduara e hetuesisë së veçantë, sepse është aprovuar mendimi i mbrojtjes se kemi të bëjmë me imunitetin funksional”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...