Published On: 8 Korrik, 2016

Avdullah Hoti vazhdon në “kapjen” e plotë të ATK-së. Ja kënd të LDK-së e ka avancuar!

Ministri i Financave dhe njëri ndër njerëzit më të besueshëm të kryeministrit Mustafa, Avdullah Hoti së bashku me drejtorin e ATK-së, Sakip Imerin kanë vazhduar me “kapjen” e mëtutjeshme të ATK-së, gjegjësisht me futjen e njerëzve të LDK-së në këtë institucion.

Gazeta Blic nga burime brenda Administratës Tatimore të Kosovës ka marrë vesh se në këtë institucion janë bërë edhe disa ndryshime, ku janë vendosur njerëz të LDK-së.

Njëri prej tyre që është avancuar është Jeton Mushkolaj, udhëheqës i degës së LDK-së në Deçan. Ai nga pozita e udhëheqës i ekipi, në pozitën e ushtruesit të detyrës së Drejtorit për Operativ Rajonale Pr. 3, raporton Gazeta Blic.

Ndërkaq, merret vesh se në pozitë është degraduar Nijazi Asllani.

Gazeta Blic e ka siguruar vendimin që sot e ka marrë drejtori i ATL+K-së, Sakip Imeri, i cili në fuqi hyn nga data 11.07.2016.

Vendimi i plotë:

Të nderuar kolegë/e,

Duke pas parasysh kompetencat qe i jepen  me nenin 3 te Ligjit Nr. 03/L-222 mbi  Administratën Tatimore dhe Procedurat si dhe ne përputhje me nenin  28  si dhe nenin 30 te Ligjit Nr. 03/L-149 për  Shërbimin Civil te Kosovës,  Drejtori  i  Përgjithshëm i  Administratës Tatimore të Kosovës , merr këto vendime mbi:

  1. Transferimin e z. Ferid Sylejmani   nga pozita e punës: u.d Drejtor Rajonal Operativ në pozitën e punës : U.d.Drejtor i  Departamentit të Kontrollit Tatimor.
  2. Transferimin e z. Nijazi Asllani   nga pozita e punës: Menaxher i Div. Operacionet Përmbushëse ne pozitën e punës : Menaxher i Divizionit për Plan, Analizë dhe Raportim.
  3. Transferimin e z. Jeton Mushkolaj   nga pozita e punës: Udhëheqës Ekipi  ne pozitën e punës : U.d.Drejtor Operativ Rajonal Pr.3.

Këto   vendime do të  fillojnë së zbatuari nga data 11.07.2016.

Jeton Mushkolaj me krerët e LDK-së, me rastin e përvjetorit të kësaj partie në Deçan!

13237826_10206527410607433_6902116255360276990_n

13220958_10206527410727436_7883114495737977543_n

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...